Ličnosti / PRIVREDA I POLITIKA

Amra Hašimbegović, direktorica GMS-General Mystery Shopping agencije

27.06.2007. 15:44 / Izvor: eKapija.ba

Amra Hašimbegović, direktorica GMS-General Mystery Shopping agencije, kao i student postdiplomskog studija EMBA Torino-Sarajevo. Još na studijama aktivno je učestvovala na projektima marketing istraživanja kao saradnik pri fakutltetu, njen diplomski rad proglašen je najboljim u 2004 godini te objavljen u zborniku radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

S ciljem kontinuirane edukacije 2005. godine boravi na studijskom usavršavanju na IEDC Bled School of Management. Amra iza sebe ima trogodišnje radno iskustvo na mjestu marketing managera.

Nakon ukazane potrebe za Mystery Shopping uslugom u firmi u kojoj je radila odlučuje tu ideju sprovesti u djelo i početi promovirati Mystery Shopping u regiji kao i pružati tu vrstu usluge. Danas Amra redovno piše besplatni mjesečni e-news letter pod nazivom MYSTERY LETTER s ciljem promoviranja mystery shopping industrije u regiji, te također objavljuje kolumnu u Poslovnim Novinama jednom od najeminentnijih biznis časopisa u Bosni i Hercegovini.

Amra Hašimbegović rođena je 1979 godine, danas živi u Sarajevu sa suprugom i sinom.

tekst & foto agencija GMS

Pogledajte i druge dokumente u rubrici KO je KO

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti