Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Interaktivna radionica: Microsoft 365 Adoption Scenario

06.05.2021. 11:45 / Izvor: Akta.ba

Interaktivna radionica

Microsoft 365 Adoption Scenario

Datum održavanja: 26.05. - Sarajevo
Kroz interaktivnu radionicu će vas voditi Omar Kudović, Microsoft MVP.

Radionica je ograničena na 16 učesnika, požurite sa prijavom!
Radionicu možete pohađati i online uživo, iz vlastitog doma ili ureda!

Na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva u radu sa velikim korisnicima, bilo da smo bili angažovani kao konsultant, implementator i/ili kao podrška našim partnerima i korisnicima, shvatili smo da IT odjeli, iako neophodni i ključni, ne mogu sami iznjeti ovu tranziciju, već to moraju biti projekti na nivou kompletne organizacije. Primjećeno je da veliki broj zaposlenika nije uvijek voljan koristiti nove tehnologije koje se uvode u organizaciju, najčešće radi nedostatka jasne strategije i interne komunikacije o projektu, njegovim benefitima za samu organizaciju i zaposlenike iste. Stoga će učešnici radionice saznati koji su kritični elementi pri usvajanju Microsoftovih cloud usluga, kako posložiti prioritete i odrediti faze projekta, te kako identifikovati i ukloniti potencijalne, sa ciljem usvajanja neophodnih vrijednosti novih tehnologija. Pri tome se ne smiju zanemariti ključni ciljevi IT odjela, kao što su performanse i sigurnost, a koje je jednostavno ostvariti upotrebom Microsoft 365 E3/E5 cloud servisa. 

Iako će u fokusu radionice biti Microsoft 365 Enterprise planovi, kao sveobuhvatna rješenja, sadržaj radionice je, također, primjenjiv na bilo koju organizaciju, kojoj više odgovara neki od Microsoft 365 Business planova. 

Stoga, ako razmišljate o tranziciji i migraciji ka cloud servisima, te Vam nedostaje još samo taj odlučujući korak, smatramo da je onda ovaj način pripreme najbolji za Vas. Uz dobar i razrađen plan, tranzicija i migracija u cloud ne mora biti teška niti komplikovana, već nešto što ste ranije trebali učiniti.

Teme:

Uvod u Microsoft365

Azure Active Directory

Exchange Online

OneDrive For Business

Microsoft Teams

Enpoint Protection (Microsoft InTune)

Microsoft365 Security & Compliance

Radionica je namijenjena:

Profesionalcima u IT korisničkoj podršci i IT stručnjacima koji žele saznati više o Microsoft 365 cloud servisima kao i o preduslovima za migraciju.

Cijena:

Kotizacija za učešće na radionici Microsoft 365 Adoption Scenario iznosi 395,00 KM (+17% PDV). Cijena kotizacije za rane prijave do 18. maja iznosi 255,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 210,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 180,00 KM (+17% PDV).

​Cijena uključuje:

Učešće na seminaru

Dokumentacija i nastavni materijali u printanoj formi

Materijal za pisanje

Potvrdu o učešću na seminaru

Osvježenje na pauzama i zajednički ručak

DETALJAN SADRŽAJ I PRIJAVA

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:
E-mail: edu@sys.ba Tel: 033 931 000

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave