Najave / DOGAĐAJI

Virtulelni događaj: "Predstavljamo vam BBHCC"

22.06.2021. 14:35 / Izvor: Akta.ba

"Predstavljamo vam Britansko - bosanskohercegovačku privrednu komoru", naziv je virtualnog događaja u organizaciji Ambasade Velike Britanije koji će se održati na Zoom platformi 28.juna 2021. u periodu 15:30-16:30h.

Događaj je namijenjen za mala, srednja i velika preduzeća na kojem će se biti predstavljena novoosnovana Britansko - bosanskohercegovacku privrednu komoru (BBHCC).

Pokretanje BBHCC-a dolazi u vrijeme osnaživanja privrednih aktivnosti nakon zastoja u trgovini i poslovanju izazvanog Covid-19 pandemijom i predstavlja važan korak u produbljivanju već jakih i prijateljskih veza između Velike Britanije i Bosne i Hercegovine.

Imat ćete mogućnost upoznati članove BBHCC Izvrsnog rukovodstva i članove Upravnog odbora, te čuti vise o našim planovima za učvršćivanje bilateralne trgovine i investicija te uspostavi mreže poslovnih subjekata putem kojih ćemo rješavati potrebe i poslovne ambicije u ovim zemljama.

Registrujte se za učešće na webinaru tako što ćete popuniti registracijski formular na http://bbhcc.uk/events/ nakon čega ćete dobiti više informacija o događaju i Zoom link za webinar.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave