Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

dm Days of beauty sa Šejlom Ramović

04.10.2019. 11:11 / Izvor: Akta.ba

Nastavkom proljetne kampanje Days of beauty dm ponovno u fokus stavlja temu promjene. Za predstavljanje jesenskih trendova dm je ostvario saradnju sa bh. influensericom Šejlom Ramović koja je uz pomoć proizvoda poznatih make up brendova kreirala dnevni i noćni make up look. 

"Bilo je jako zanimljivo kreirati look-ove s proizvodima različitih brendova. Nadam se da će oni biti inspiracija mnogima da isprobaju nešto novo – možda drugu boju ruža od one na koju su navikli, da večernji look upotpune tušem i s malo highlightera... I sama sam se mnogo puta uvjerila da napuštanje starih navika potiče kreativnost i inspiraciju za nešto novo", izjavila je Šejla povodom suradnje s dm-om.    

Ponuda i pokloni kupcima u dm prodavnicama 

Uz proizvode koje je Šejla koristila za kreiranje look-ova, kupci u dm prodavnicama mogu pronaći i mnoge druge koji će ih zasigurno potaknuti i inspirisati na male svakodnevne promjene i iskorake u neuobičajeno. Uz širok izbor make up proizvoda poznatih svjetskih brendova kao i dm marki, za kupovinu istih u vrijednosti od 25 KM i više, kupcima u periodu kampanje od 2.10. do 29.10.2019. dm poklanja trendy kišobran te mogućnost učešća u nagradnoj igri u kojoj čak njih 700 može osvojiti dm beauty boxs make up proizvodima. 

Zašto tema promjena?

U središtu dm kampanje stoji poruka: Život se sastoji od promjena. Promjena od postojećeg stvara nešto novo. Ukoliko to novo doprinosi da se osjećamo bolje, da imamo više samopouzdanja i da budemo hrabriji – ta je promjena dobra. Bit kampanje nije da postanemo neko drugi nego da budemo malo više mi, a dm će vas u tome rado pratiti. Odmicanjem od ustaljenih navika otvorit će se move mogućnosti i prilike koje u svakodnevnici ostaju neprimjetne. Osim toga, napuštanje starih navika potiče kreativnost i inspiraciju za nešto novo. Iako mnogo toga govori u korist promjenama, mnogi se boje napraviti prvi korak. Jer nepoznato i neuobičajeno podrazumijeva napuštanje zone komfora – a dm upravo za to želi dati ohrabrenje.

PODIJELI:

TAGOVI:

dm

Days of beauty

Šejla Ramović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza