Zatvoreni Grames i Demi: Kaldera Company sveukupni pobjednik sajma

22.03.2011. 07:51 / Izvor: SRNA
Zatvoreni Grames i Demi: Kaldera Company sveukupni pobjednik sajma

Preduzeće "Kaldera Company" iz Laktaša sveukupni je pobjednik ovogodišnjeg Međunarodnog sajma građevinarstva "Grames" i Međunarodnog sajma dostignuća u elektro i mašinskoj industriji "Demi" u Banjaluci.

Na jučerašnjoj ceremoniji zatvaranja ovih sajamskih manifestacija predstavnicima "Kaldera Company" dodijeljena je zlatna libela, ali i drugim najuspješnijim izlagačima.

Zamjenik izvršnog direktora "Kaldera Company" Ranka Tomić-Stojković ocijenila je u izjavi novinarima da je ova nagrada dokaz velikog truda i rada u preduzeća. Ona je podsjetila na raznovrsan proizvodni program preduzeća - elektrorazvodne ormare, industrijske, teleklomunikacione ormare, te niskonaponska i srednjenaponska postrojenja.

Nagrada za kompletnost proizvodnog programa - zlatna libela dodijeljena je banjalučkim preduzećima "Maxmara" i AM "Međugorje", dok je srebrna libela dodijeljena preduzeću "BEPRO" iz Laktaša.

Zlatna libela za nove proizvode u građevinarstrvu dodijeljena je preduzeću "Fagus" iz Kotor Varoša i preduzeću "Toza Marković" iz Kikinde. Srebrna libela pripala je preduzeću "Keramika Modus" iz Vojnića.

Za građevinsku mehanizaciju i prateću opremu zlatnu libelu dobilo je preduzeće "TI MC" iz Banjaluke, srebrnu preduzeće "Lager" iz Posušja.

Zlatna libela u oblasti mašinske industrije pripala je preduzećima "Termoklima" iz Laktaša i "Kovan MI" iz Gračanice, a srebrena preduzeću "BH aluminijum" iz Vlasenice.

Iz oblasti elektroindustrije zlatna libela dodijeljena je preduzeću "Topling" iz Prnjavora, a srebrena banjalučkom preduzeću "Vigmelt".

Direktor "Banjalučkog velesajma" Dragoljub Bojanić rekao je novinarima da je, kao organizator, u potpunosti zadovoljan odzivom izlagača, kvalitetom ponuđenih eksponata i bogatatvom uređenih štandova na evropskom nivou.

Na 15. Međunarodnom sajmu građevinarstva "Grames" i na Međunarodnom sajmu dostignuća u elektro i mašinskoj industriji "Demi", koji su održani od 16. do 21. marta u Banjaluci, učestvovalo je više od 200 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Španije, Njemačke i Kine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti