Mostar: Otvorena nova Konzum maxi prodavnica - Zaposleno 20 novih radnika

29.10.2009. 16:14 / Izvor: eKapija.ba
Mostar: Otvorena nova Konzum maxi prodavnica - Zaposleno 20 novih radnika

U mostaru je 29. oktobra 2009. godine je otvorena nova Konzum maxi prodavnica, u sklopu Tržnog centra Piramida. Nova Konzumova prodavnica u svom atraktivnom i modernom ambijentu na ukupnoj površini više od 750 kvadratnih metara kupcima će nuditi bogat asortiman sa više od 12.000 proizvoda među kojima posebno izdvajamo raznovrsnu ponudu voća i povrća, pekarskih proizvoda, mliječnih i delikatesnih proizvoda te mesa vrhunske kvalitete. Konzum Maxi prodavnica uposliti će 20 novih zaposlenika. Povodom otvorenja Konzum je donirao proizvode u vrijednosti od 5.000KM humanitarnoj organizaciji "Misija bez granica", a donacija će biti namjenjena socijalno ugroženim porodicama i pojedincima sa područja grada Mostara.

Povodom otvorenja svi su kupci darivani poklonima, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Poslijepodnevno druženje na dan otvorenja proteklo je uz brojna čašćenja, dok su se najmlađi posjetitelji zabavljali uz mađioničara i omiljene likove iz crtanih filmova. Za sve kupce svog novog prodajnog mjesta, Konzum je organizirao i veliku nagradnu igru. Kupci su na dan otvorenja, svaki sat mogli osvojiti vrijedne nagrade: male kućanske aparate i poklon pakete. Nagradna igra nastavlja se sve do 19. novembra, a najsretnije kupce Konzum će nagraditi sa 5 poklon kupovina u vrijednosti od 10.00KM.

Novootvorena Konzum Maxi prodavnica u Mostaru 32. je Konzumov objekat maxi formata od ukupno 111 maloprodajnih objekata Konzuma u Bosni i Hercegovini. Konzum će sutra otvoriti i novo prodajno mjesto maxi formata u Cazinu koje će uposliti 26 novih zaposlenika, pa će tako uz jučerašnje otvorenje maxi prodavnice u Sarajevu, u samo 3 dana, Konzum otvoriti 3 nova prodajna mjesta. Ovim otvorenjima kao i planiranim daljnjim širenjem maloprodajne mreže u narednom periodu Konzum će dodatno učvrstiti lidersku poziciju na BiH tržištu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti