Alma Ras otvorila butik u Travniku

23.09.2018. 09:22 / Izvor: Akta.ba
Alma Ras otvorila butik u Travniku

Svečanom ceremonijom, u Travniku, na adresi Bosanska 104. otvoren je prvi Alma Ras butik u ovom gradu, 20. po redu u BiH.

Svečanom ceremonijom, u Travniku, na adresi Bosanska 104. otvoren je prvi Alma Ras butik u ovom gradu, 20. po redu u BiH. Brojni gosti, poslovni saradnici i prijatelji uživali su u ugodnoj atmosferi, dok je prvih 50 kupaca nagrađeno vrijednim poklonima.

U novootvorenom butiku svoje mjesto našli su sezonski modeli od kvalitetnih prirodnih materijala koji idealno prate žensku figuru i ističu ženstvenost. Posebno odabrani detalji i kreacije u ekskluzivnim linijama oduševit će sve dame koje žele da se osjećaju senzualno, kako u udobnosti svog doma, tako i u posebnim prilikama. Muškarci koji vode računa o onome što nose, te teže novim svjetskim standardima rublja i spavaćeg programa, impresionirat će brend Manners, moderni i nadasve kvalitetni proizvodi.

"Travničani su prepoznali kvalitet naših proizvoda, te uvažavajući njihove želje, odabrana destinacija za otvorenje još jednog butika upravo ovdje je bila logičan slijed.“ Izuzetno nam je zadovoljstvo ponuditi domaće kvalitetne proizvode i Travničanima, te čvrsto vjerujemo da ćemo zadovoljiti njihove potrebe", riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Sve novitete i pogodnosti možete pogledati na oficijelnim stranicama Alma Ras i Manners.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti