DHL zvanični logistički partner Bryana Adamsa na svjetskoj turneji 2019

01.02.2019. 15:12 / Izvor: Akta.ba
DHL zvanični logistički partner Bryana Adamsa na svjetskoj turneji 2019

U skladu sa “Misija 2050: Nula emisija” Deutsche Post DHL Grupacije, DHL je pristao da zasadi jedno drvo za svaku prodatu ulaznicu. "Partnerstvo sa DHL-om ima veliku poruku o zaštiti životne sredine.

Kanadska rok legenda, Bryan Adams, će se udružiti sa svojim novim partnerom na njegovoj svjetskoj turneji 2019. pod nazivom “Shine A Light”. Kao zvanični logistički partner, DHL će upravljati uslugama transporta za Adams-a i bend u preko 20 država tokom 2019. godine. Globalni logistički lider će obilježiti svoj debi na poslovnoj sceni 1969. Putujući širom svijeta, od V. Britanije do Australije sa superzvijezdom, čija bogata karijera uključuje megahitove kao što su "Summer of ’69" i “Run to You.” Adams će promovisati svoj četrnaesti studijski album, "Shine A Light,” koji će biti objavljen 01.marta.

DHL i Bryan Adams su kao stvoreni za partnerstvo, jer oboje dijele snažnu strast prema održivosti: Adams kroz projekte zaštite okoliša sa Fondacijom Bryan Adams i Deutsche Post DHL Grupacija kroz svoj GoGreen program zaštite okoliša i klimatskih promjena. U skladu sa "Misija 2050: Nula emisija" Deutsche Post DHL Grupacije, DHL je pristao da zasadi jedno drvo za svaku prodatu ulaznicu. "Partnerstvo sa DHL-om ima veliku poruku o zaštiti životne sredine.

"Nadam se da će ova poruka postati standard svih sličnih partnerstava, jer mi, ljudi, moramo voditi računa o planeti koliko god možemo", rekao je Adams.

"Kao najveća logistička kompanija na svijetu sa zadovoljstvom podržavamo Bryan-a i bend na svjetskoj turneji ‘Shine A Light’, pomažući im da isporuče odlično iskustvo koncerta svojim fanovima širom svijeta",  objasnio je Frank Appel, CEO Deutsche Post DHL Grupacije. "DHL će se osvrnuti na našu ponosnu historiju od samog osnivanja kompanije 1969. godine. 50 godina DHL-a predstavlja 50 godina vrhunske inovacije i strasti naših 520,000 logističkih stručnjaka. Zajedno, težimo povezati ljude i poboljšati živote. Naša posvećenost da zasadimo drveće sa Bryan-om je jedan od načina za postizanje tog cilja."

Deutsche Post DHL Grupacija se obavezala da će do 2050. godine smanjiti emisije CO2 na nivou cijele Gruapcije na nula tako što će podržati e-mobilnost i implementirati “zelena” rješenja za krajnju dostavu, kao što su teretni bicikli.

GRAMMY nagrađivani pjevač/tekstopisac, Bryan Adams, će započeti svjetsku turneju "Shine A Light" 25. februara u Belfastu, V. Britaniji, nakon čega će se 01. marta objaviti istoimeni album.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti