DHL će i ove godine prevoziti filmove i materijale za potrebe SFF-a

22.07.2015. 08:00 / Izvor: Akta.ba
DHL će i ove godine prevoziti filmove i materijale za potrebe SFF-a

SFF je prepoznao DHL-ovu pouzdanost i brzinu, te i ove godine DHL-u povjerio ovaj izazovan i složeni, vremenski-ograničen zadatak. DHL Bosne i Hercegovine je za 2014. godinu osvojio najprestižnije priznanje od strane DHL Express Europe - “Country of the Year Award”

Kompanija DHL odabrana je za zvaničnog prijevoznika filmova Sarajevo Film Festivala (SFF) i tim povodom jučer je u Meeting pointu održana konferencija za novinare na kojoj je rečeno da DHL, kao ozbiljan i odgovoran partner, iza sebe ima niz godina povjerenja, stotine pošiljaka, i tone materijala prevezenih za potrebe Sarajevo Film Festivala, navodi se u saopćenju DHL-a.

Kako je Festival iz godine u godinu sve bolji i uspješniji, tako i DHL pred sobom, pružajući vrhunske usluge, potvrđuje da je pravi partner za manifestacije kao što je Sarajevo Film Festival.

Kao i prethodnih godina, za potrebe Sarajevo Film Festivala, DHL transportuje filmove, opremu i prateću dokumentaciju. Festival je prepoznao DHL-ovu pouzdanost i brzinu, te i ove godine DHL-u povjerio ovaj izazovan i složeni, vremenski-ograničen zadatak.

Konferenciji za novinare bio je prisutan komercijalni direktor DHL-a za BiH Đenan Džumhur. 

DHL Bosne i Hercegovine je za 2014. godinu osvojio najprestižnije  priznanje od strane DHL Express Europe - “Country of the Year Award”. Najbolji DHL tim, za najbolji Festival do sada. Dio inspiracije i razloga sigurno pripada i Sarajevo Film Festivalu kao pravom izazovu za ostvarivanje vrhunskih rezultata. Nula tolerancije za kašnjenja i nepredvidive situacije je jedino dovoljno dobro za Sarajevo Film Festival. Vrijeme je ključni faktor. DHL-ova stručnost bilo gdje u svijetu, globalna mreža prisutna u preko 220 zemalja, brzina i timski rad su na testu svakog dana, sa svakom isporučenom pošiljkom. Iz godine u godinu, DHL opravdava svoj slogan pred klijentima: “Excellence. Simply delivered” (“Izvrsnost. Jednostavno isporučeno.”).

DHL je na globalnom nivou logisticki partner svjetki poznatim događajim kao što su Formula 1, Formula E, IMG Fashion Week, Volvo Ocean Race, FC Bayern Munchen, Manchester United, Rugby World Cup, Cirque du Soleil, Gewandhaus Orchestra i mnogi drugi.

 

 

 

 

 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti