Sarajevo: Održana 5.5 PANTHEON konferencija 2009 light - Razmijenjeni stavovi i mišljenja o PANTHEON-u i povezanim poslovima

05.11.2009. 17:11 / Izvor: eKapija.ba
Sarajevo: Održana 5.5 PANTHEON konferencija 2009 light - Razmijenjeni stavovi i mišljenja o PANTHEON-u i povezanim poslovima

U Avaz Twist Tower-u, u Sarajevu, 4. novembra 2009. godine je održana 5.5 PANTHEON konferencija light . Više od 160 učesnika jednodnevne konferencije, koja je bila posjećena od strane Pantheon korisnika, Datalab partnera, te zainteresovanih potencijala, imalo je priliku kroz 12 predavanja upoznati se sa novostima u Pantheonu, e-poslovanjem, e-računovodstvom, izazovima fiskalizacije, prednostima usersite-a, e-reportingom, kao i sa rješenjima partnera, koja se oslanjaju na Pantheon i Windows 7, te kompatibilnosti Pantheona s istim.

Tokom konferencije učesnicima su se predstavili sponzori sa svojim rješenjima, a gdje je također i Datalab Akademija predstavila svoju ponudu. Korisnici i partneri su imali mogućnost poslovnog povezivanja sa kompanijama srodnih djelatnosti, kako sa domaćeg tržišta tako i iz susjednih država i razmjene iskustva. Datalab je sa partnerima u direktnom kontaktu razmijenio stavove i razmišljanja o PANTHEON-u i povezanim poslovima.

Kompanija Datalab, organizator konferencije, malim i srednje velikim preduzećima već više od 11 godina u Sloveniji, u Bosni i Hercegovini skoro 5 godina, nudi vodeće poslovne programske pakete. Korisnicima obezbjeđuju najnoviju tehnologiju i pomoć, kako bi usmjerili preduzeće u pravom smjeru. Iz tog razmišljanja proizlazi također i slogan "Pretvorite podatke u dobit!".

PANTHEON je poslovno-informacioni sistem, namijenjen podršci i pokrivanju svih poslovnih procesa preduzeća, od računovodstva, finansija, proizvodnje, kadrova, usluga i ostalih ključnih procesa u preduzeću. Rješenja su prilagođena potrebama korisnika i omogućavaju optimizaciju poslovanja u svakoj kompaniji, bez obzira na njegovu veličinu ili djelatnost.

Programska oprema PANTHEON je zakonodavno i jezički lokalizirana za tržišta cijele jugoistočne Evrope. Sjedište preduzeća je u Sloveniji, podružnice su u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, u Crnoj Gori, Makedoniji, te u Bugarskoj.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti