Apke Group organizuje veliko dvodnevno savjetovanje iz javnih nabavki

23.06.2020. 08:29 / Izvor: Akta.ba
Apke Group organizuje veliko dvodnevno savjetovanje iz javnih nabavki

Savjetovanje je namijenjeno prvenstveno rukovodiocima, predsjednicima i članovima komisija za javne nabavke i službenicima za javne nabavke

Apke Group je agencija za pravni consulting i savjetovanje iz oblasti javnih nabavki, kancelarijskog i arhivskog poslovanja te drugih pravnih pitanja. Redovno pratimo sve izmjena i dopuna zakonskih regulativa te smo na usluzi mnogobrojnim klijentima kako bi na vrijeme imali sve neophodne informacije. 

"Kako bismo našim klijentima omogućili pravovremene informacije i dali adekvatne primjere iz prakse, organizujemo veliko dvodnevno savjetovanje iz javnih nabavku sa stručnim predavačima", navode organizatori. 

Savjetovanje je namijenjeno prvenstveno rukovodiocima, predsjednicima i članovima komisija za javne nabavke i službenicima za javne nabavke kao i organizacionim jedinicama koje se bave javnim nabavkama, a sve u cilju zakonitog, efikasnog, ekonomičnog i transparentnog trošenja javnih sredstava u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama (“Službeni glasnik BiH”, broj: 39/14).

Temeljem naprijed navedenog pozvali su vrlo iskusne predavače na veliko dvodnevno stručno savjetovanje iz oblasti javnih nabavki uz akcenat na praktične primjere iz njihove prakse.

PREDAVAČI: 

Branka Mujezinović – Certificirani trener Agencije za javne nabavke BiH uposlenik JP Ceste Federacije BiH;

Kemal Muhamedović, dipl. oec – razvoj poslovnih informacionih sistema, IT sektor – Agencija za javne nabavke BiH, Administrator portala e-nabavke (ejn.gov.ba)

Sanel Nezirić dipl. pravnik, – Certificirani trener Agencije za javne nabavke BiH, advokat specijaliziran za javne nabavke;

Edvin Šarić pravnik – Certificirani trener Agencije za javne nabavke BiH, stručnjak iz oblasti javnih nabavki za obavljanje revizije procesa javnih nabavki u organima Federacije BiH ispred Ureda za reviziju institucija Federacije BiH.

Želeći da budemo sigurni da su odgovorili na sve vaše nedoumice u vezi javnih nabavki, organizatori su omogućili da im i prije samog savjetovanja predočite pitanja i probleme te delegirate teme, a mi oni ih pokušati uvrstiti u koncepciju predavanja u okviru postupka kojeg će prezentovati na istom. Pitanja slati na: info@apke.ba.

Broj učesnika je ograničen. Stoga pozivaju na rezervaciju što prije uz napomenu da budžetski korisnici svakako mogu prisustvovati seminaru uz odgodu plaćanja, ali uz obaveznu prijavu!

Narudžbenicu slati na fax: 033/472-317 ili e-mail: info@apke.ba.  Program savjetovanja i obrazac za „online“ prijavu mogu se naći na web stranici: www.apke.ba PRIJAVA ili upitima na e-mail: info@apke.ba. 

Za više informacija pozovite info telefon: 033/863-446, 061/849-330.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave