Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Time&Space Meeting 10. oktobra u Sarajevu

07.10.2019. 08:46 / Izvor: Akta.ba

Time&Space
Meeting

Pridružite nam se!

Datum: 10. Oktobar 2019
Lokacija: Radon Plaza, Sarajevo

 

PRIJAVITE SE

 

Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa važni su segmenti modernog poslovanja. Međutim, potrebe firmi sve više zahtijevaju uvođenje novih integralnih rješenja koja omogućuju dodatnu optimizaciju i uštede. Moduli kao što su Approval Workflow (odobrenje odsutnosti), Payroll Integration Framework (automatska priprema obračuna plate), Putni nalozi (elektronsko podnošenje i obračun putnih naloga) i Spica Mobile Time (mobilne registracije), samo su neki od naših dodataka standardnoj evidenciji radnog vremena, koji nas čine jedinstvenim na našem tržištu, a našim korisnicima olakšavaju rad i štede najdragocjeniji resurs današnjice — vrijeme. 

Kako to izgleda evidencija radnog vremena sa potpunim rješenjem za upravljanje radnim vremenom i kontrolu pristupa Time&Space-om?

Ekipa u Ljudskim resursima/kadrovskoj ne svodi osmice i šihtarice, ne vodi ručno godišnje odmore, ne upisuje bolovanja, službena putovanja, privatne izlaze, već sve dobije gotovo! Ekipa u računovodstvu ne prepisuje sate (redovne, prekovremene, noćne, vikend, godišnje odmore…) iz šihtarice u program za plate, ne broji dane za topli obrok i ne obračunava dnevnice za putne troškove, već importuje jedan fajl u računovodstveni program i obračun plate je tu! Zvuči kao utopija? Ipak ne. To je nešto što je kod nas u Špici sasvim normalno. Šefovi daju odobrenja za odsustva iz e-maila u pokretu, a godišnje odmore svojih uposlenika planiraju i odobravaju elektronski! Menadžeri imaju kompletan pregled sati i prisustva na poslu u realnom vremenu na svom pametnom telefonu!

Zvuči olakšavajuće? Ako da, vrijeme je i da nas posjetite na Time&Space Meetingu koji će biti održan 10.10.2019. godine u hotelu Radon Plaza u Sarajevu sa početkom u 10.00 sati i saznajte više o samom rješenju.

Neke od tema koje ćete moći čuti na našem T&S Meetingu su:

  • zakonski aspekt evidencije radnog vremena i karakteristike inspekcijskog nadzora
  • Dinamičko planiranje – modul TS
  • nove Time&Space-a funkcionalnosti u 2019.godini
  • moduli Payroll Integration Framework (PIF) i Approval Workflow (AW)
  • Okrugli stol sa našim korisnicima na temu Time&Space-a
  • PANTHEON – Automatizacija evidencije radnog vremena i obračuna plate kroz Time&Space i PANTHEON

 Prijavite se!

Učešće na Time&Space Meetingu je besplatno!

Više informacija o samom događaju možete naći na web stranici.

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte.

Vidimo se!

Suada Štitkovac, suada.stitkovac@spica.com, mob: +387 61 614 645

Špica Systems d.o.o., Pijačna 6, Sarajevo, www.spica.ba

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave