VD Sistem zahvaljujući kvaliteti usluga postiže zavidne rezultate: Na pomolu poslovi i za austrijsko tržište

23.02.2011. 14:48 / Izvor: eKapija.ba
VD Sistem zahvaljujući kvaliteti usluga postiže zavidne rezultate: Na pomolu poslovi i za austrijsko tržište

Kompanija "VD Sistem" iz Modriče koja se bavi proizvodnjom aluminijske i PVC stolarije uprkos recesiji opstaje na tržištu. Teško je kažu, ali upornim radom, voljom i kvalitetom usluga mogu se postići dobri rezultati.

Vlado Ćajić, prvi čovjek "VD Sistem" za ekapija.ba kaže kako jednim razumnim poslovanjem pokrivaju sve obaveze prema dobavljačima, kreditima, bankama i prema radnicima koji na kraju mjeseca očekuju platu.

(Detalji sa Sajma modričkih privrednika u Beču)

Dobre kontakte firma nastoji ostvariti i na ino-tržištu, stoga je nedavno zajedno sa privrednicima Modriče učestovala na sajmu građevinarstva i energetike u Beču.

"Impresije sa ovog sajma su duboke. Bila je odlična posjeta i veliko interesovanje naših ljudi koji žive u Beču i koji grade tamo. Ostvarili smo nekoliko dobrih kontakata sa austrijskim firmama koje su zainteresovane da uvezu naše proizvode. Ponude se odnose uglavnom na vrata i prozore", kaže Ćajić.

Inače, na ovome sajmu osim kompanije "VD Sistem", u Beču svoje proizvode iz različitih proizvodnih programa izložile su i kompanije: "Ornament", "Rafinerija ulja", "Tesla", "Sanit- granit", "MP Pandurević"...

Svakako, najveći doprinos u učestvovanju na sajmu dala je Opština Modriča i Poduzetničko udruženje "Puma".

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti