Sinmax: Cilj nam je da nastavimo rasti i širiti poslovanje

17.08.2022. 08:35 / Izvor: Akta.ba
Sinmax

Foto: Akta.ba

Postati tržišni lider u prodaji, distribuciji i proizvodnji namještaja, cilj je koji su sebi postavili uposlenici kompanije Sinmax.

Postati tržišni lider u prodaji, distribuciji i proizvodnji namještaja, cilj je koji su sebi postavili uposlenici kompanije Sinmax. U ovoj kompaniji koja je osnovana 2019. kroz njeno ime zastupljene su sljedeće vrijednosti:

Inovativnost. Neprekidno ulaganje napora na polju iznalaženja boljih rješenja dizajna proizvoda, unapređenja usluga, te racionalizaciji internih procesa.

Napredak. Težnja za boljitkom. Kreiranje boljeg svijeta za sve.

Motiviranost. Konstantno ulaganje u ljudski faktor kao osnovu snagu kompanije.

Ambicija. Proces postavljenja izazova – visokih ciljeva, praćenja rezultata i ponovnog planiranja.

X-faktor. Faktor koji imamo, koji nas razlikuje od drugih i čini najboljim.

Predstavnike ove kompanije sreli smo na Međunarodnom sajmu nekretnina u BiH "Real Expo 2022." koji je organizovala firma Rekaz d.o.o. Sarajevo prošle sedmice u Hotelu Hills.

sinmax

Otvoren drugi salon u Rajlovcu

Osvrnuli su se na svoje poslovanje i kazali da je njihove početke obilježila pandemija, no to ih nije obeshrabrilo.

"Prebrodili smo mnoge izazove dok je trajala korona, ali to nas nije obeshrabrilo. Vrijedno smo radili i ove godine smo otvorili naš drugi salon u Rajlovcu odnosno Briješću", kazao je za Akta.ba Slaven Šobot iz kompanije Sinmax.

Ova kompanija je svoje poslovanje usmjerila u četiri sektora, a to su maloprodaja, veleprodaja, izvoz i opremanje enterijera.  

"Kroz veleprodaju su širom BiH dostupni naši proizvodi, a izvoz radimo u zemljama regiona. Za sada imamo i franšizne objekte u Vitezu Economic centar i u Tuzli mSincro", pojasnio je.

simax

Generali  zastupnici za Cotta grupaciju

Osim sa domaćim brendovima surađuju i sa stranim proizvođačima namještaja.

"Generalni smo  zastupnici za Cotta grupaciju koja je najveći proizvođač namještaja u Evropi. Ova grupacija ima 18 fabrika, između ostalog u Poljskoj, Rumuniji, Njemačkoj, Švicarskoj i BiH", istako je Slaven.

U njihovoj ponudi je tapacirani i pločasti namještaj. Sve za opremanje kompletnog doma od dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika i kuhinje.

"Naš tim iz Interiors Design-a radi na opremanju hotela, motela, restorana, kafića, tv studija i apartmana na moru", kazao je.

sinmax

Posjeta sajmu Real Expo

Zbog toga su došli i na sajam Real Expo kako bi svoje proizvode i usluge predstavili potencijalnim poslovnim partnerima.

"Gdje su nekretnine tu je potrebno i opremanje, tako da smo vidjeli odličnu priliku da se predstavimo i izložimo naš namještaj i mogućnosti na prvom internacionalnom sajmu nekretnina Real Expo 2022. Ostvarili smo mnogo kontakata sa vlasnicima nekretnina, te u narednom periodu očekujemo konkretizaciju i realizaciju dogovora na sajmu. Za sada imamo pozitivne utiske", poručili su iz Sinmax-a.

U budućnosti ova kompanija planira širiti poslovanje i nastaviti rasti.

E.O.

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti