Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Jahorina osvaja austrijsko tržište

09.11.2018. 12:37 / Izvor: Akta.ba

Predstavnici Olimpijskog centra "Jahorina", na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem, na konferenciji u Beču, prezentovali su pred mnogobrojnim posjetiocima sve novine za predstojeću zimsku turističku sezonu na olimpijskoj planini.

"Došli smo u Beč i predstavnicima agencija, medijima, stručnjacima iz oblasti turizma i brojnim posjetiocima predstavili smo sve projekte koji su realizovani na Jahorini. Imamo novi sistem osnježavanja koji prvi put u istoriji garantuje skijanje tokom 120 dana, kao i nove staze koje garantuju ozbiljan kvalitet konkurentan sa evropskim. Ono što je najvažnije, imamo odličnu konekciju sa Bečom i tri leta dnevno na međunarodni aerodrom Sarajevo, koji je od Jahorine udaljen samo 28 km. Uz to imamo odličan odnos cijene i kvaliteta koji je mnogo konkurentniji u odnosu na cijene austrijskih skijališta", rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić i dodao da Jahorina ima šta da ponudi, kao i da već veliki broj grupa iz Beča najavljuje svoj dolazak na planinu.

"Efekte prezentacije smo već vidjeli kada nam je nakon izlaganja dolazak na Jahorinu potvrdila grupa od 70 skijaša. To smatramo velikim uspjehom, koji može biti samo okidač da osvojimo tržište Austrije", istakao je direktor OC Jahorina.

Olimpijski centar "Jahorina", doživio je ekspanziju u protekloj godini, za šta su svakako zaslužni mnogobrojni događaji organizovani u tom centru. Najviše pažnje posjetilaca izazvao je i predstojeći koncert Cece Ražnatović, koji će se na olimpijskoj planini održati 1. decembra  povodom otvaranja sistema vještačkog osnježavanja. Nakon toga u planu je i Retro ski opening od 13. do 16. decembra sa nastupom Crvene Jabuke, kada će za skijaše biti obezbjeđen popust od 70 odsto na ski karte. Takođe, slijedi i koncert folk zvijezde Lepe Brene, 29. decembra, kao i brojne manifestacije zabavnog i takmičarskog karaktera.


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti