al
Da li ste znali da utješni zagrljaji i dodiri zaista pomažu i smanjuju bol?

Filantropi

Da li ste znali da utješni zagrljaji i dodiri zaista pomažu i smanjuju bol?

01.10.2018 10:07:08 / Izvor: Akta.ba

Svaki put kad SOS mama zagrli svoje dijete učini da pola bola nestane, a vi sa svojom prijavom za kumstvo na

http://sos-ds.ba/budi-kum

činite da njihova budućnost bude ljepša!!

ŠTA KUMSTVO SOS PORODICA PODRAZUMJEVA

Kumstvo SOS porodica podrazumijeva Vašu kontinuiranu podršku tokom godine. Novci koje kumovi doniraju najdirektnija su potpora za svih 28 SOS porodica, te se koriste za pokrivanje tekućih troškova – hrane, higijene, školskog materijala, odjeće, obuće, troškove vanškolskih aktivnosti djece... Kao Kum/Kuma SOS porodica, nakon prijave za kumstvo najprije ćete dobiti pismo dobrodošlice u krug SOS prijatelja, a tokom godine ćemo biti u kontaktu i donositi Vam - novosti iz SOS porodica, te Vam pokazati na koji način Vaša podrška uistinu čini promjene mogućim.

KO MOŽE POSTATI KUM/KUMA SOS PORODICA

Bilo da se opredjeljujete za kumstvo kao pojedinac ili kao kompanija, Vaš doprinos je nemjerljiv, a podrška odrastanju dječaka i djevojčica iznimno značajna. Postanite Kum/Kuma još danas!

KAKO POSTATI KUM/KUMA SOS PORODICA

Ukoliko se odlučite za kumstvo, potrebno je samo poslati svoje podatke na email kumstvo@sos-ds.ba: ime i prezime ili naziv kompanije  email adresa poštanska adresa na koju bi ste voljeli primati pisma/uplatnice, te grad  broj telefona a mi ćemo Vam ubrzo poslati pismo dobrodošlice, te uplatnice za nadolazeći period.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi