Pauza / TURIZAM I GASTRO

Prezentiran plan rada i raspored aktivnosti OC Jahorina za zimsku sezonu

11.10.2018. 11:43 / Izvor: Akta.ba

U cilju adekvatne pripreme nove zimske sezone na Jahorini, održan je sastanak operativnog tima. Na ovom sastanku izložen je plan rada i rasporeda aktivnosti OC Jahorina za zimsku sezonu 2018/2019.

Raspravljalo se o obezbjeđenju uslova za rad ski centra od naplate parkinga, čišćenja puta i ski centra, medicinske pomoći, konstantnog prisustva policijske patrole, inspekcijske kontrole, komunalne policije, do nesmetanog obezbjeđenja električne energije, rasvjete i vode.

Na sastanku operativnog tima Jahorine za narednu zimsku sezonu takođe se govorilo o promociji destinacije Jahorina koja je svakako bitan segment jedne turističke destinacije ozbiljnih razmjera, kakva je Jahorina zapravo.

U skladu sa tim precizirali su se detalji u vezi sa organizacijom koncertnih i takmičarskih manifestacija od kojih je prvi na redu koncert Svetlane Cece Ražnatović 1.12.2018. godine povodom zvaničnog otvaranja sistema vještačkog osnježavanja.

Nakon koncerta Cece, u planu je, od 13. do 16. decembra, trodnevni retro ski opening koji će uz bogat zabavni i takmičarski program posjetiocima pružiti odličnu zabavu uz koncert Crvene Jabuke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza