U četvrtak besplatno korištenje nove tjubing trake na platou Poljice

27.12.2017. 08:50 / Izvor: Akta.ba
U četvrtak besplatno korištenje nove tjubing trake na platou Poljice

Aktuelan turističko rekreativni sadržaj planinskih turističkih destinacija namenjen je svim uzrastima.

Olimpijski centar Jahorina od četvrtka, 28.12.2017. godine, pušta u pogon novu tjubing traku koja je sadržaj ski vrtića na platou Poljice. Nova tjubing traka će tokom prvog dana rada (28.12.2017. godine) biti dostupna svim posjetiocima Jahorine za besplatno testiratiranje.

Aktuelan turističko rekreativni sadržaj planinskih turističkih destinacija namenjen je svim uzrastima a prvenstveno mladjoj populaciji. Može se koristiti za ski poligon kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namjenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tjubing staze je oko 100 m i predstavlja odličan cjelogodišnji adrenalinski sadržaj.
 
Od petka 29.12.2017. godine skijašima i borderima će biti dostupna i staza „Prača“ – (šestosjed Skočine). U toku novogodišnjih praznika skijalište Jahorina će raditi u punom kapacitetu.

Naučite da skijate i bordate lli usavršite svoju tehniku uz pomoć ski učitelja Ski škole "Bistrica". Instruktore možete bukirati putem maila:skiskola@oc-jahorina.com i putem telefona na broj +387 65 182 343 ili na booking mjestu na platou Poljice i u hotelu Bistrica. Radno vrijeme skijališta je od 9 do 16 časova.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza