Najava seminara "Tehnike brzog čitanja i ubrzanog učenja"

01.02.2016. 11:43 / Izvor: Akta.ba
Najava seminara 'Tehnike brzog čitanja i ubrzanog učenja'

Pročitali ste ovaj tekst i shvatili poruku? Odlično, jer to znači da ste na dobrom putu da uz malo znanja, truda i vježbe povećate brzinu čitanja. 

Pročitali ste ovaj tekst i shvatili poruku? Odlično, jer to znači da ste na dobrom putu da uz malo znanja, truda i vježbe povećate brzinu čitanja. 

Prosječna osoba čita od 200 do 400 riječi u minuti, ali je taj broj moguće povećati i do 1500-2000 riječi. Da bismo to postigli najvažnije je isključiti vokaliziranje riječi i čitati grupe riječi odjednom. Razumijevanje sadržaja pri tome ne opada, čak naprotiv, povećava se posvećenost i prisjećanje pročitanog sadržaja. 

Želite li isprobati tehniku brzog čitanja, ali ne znate gdje o tome možete naučiti više? Mi imamo odgovor. 

O.D. „Mentor“ Sarajevo organizuje seminar "Tehnike brzog čitanja i ubrzanog učenja" koji će se održati od 12. do 16.02.2016. u Sarajevu. 

U sklopu prvog dijela seminara – tehnike brzog čitanja - polaznici će savladati sve osnovne tehnike ove vještine i njihova brzina čitanja će se povećati i do 300%. 

Drugi dio seminara je namijenjen vještinama ubrzanog učenja, gdje će polaznici savladati osnovne tehnike komunikacije, motivacije i u konačnici sve elemente potrebne za savladavanje vještina ubrzanog učenja. 

Pored povećane brzine čitanja i učenja s razumijevanjem, naučit ćete se i bolje koncentrirati za učenje ili posao, te biti spremniji za sve izazove koji su pred vama, od pripreme ispita, čitanja lektira, pa sve do savladavanje studijskih programa, kao i drugih životnih i poslovnih izazova. 

Termin: 12.02. - 16.02.2016. 

Broj časova: 16
Cijena: 200,00 KM (160,00 KM - za studente)* 

*za nezaposlene je omogućen dodatni popust na navedenu cijenu uz predočenu potvrdu o nezaposlenosti sa Biroa Lokacija: O.D. Mentor (Bare Šip, Branilaca Šipa 21e)
Predavač: Tarik Jažić
Organizator: O.D. „Mentor“ 

Prijave na: info@mentor.ba

 Prijave do: 08.02.2016. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave