Najava seminara "Tehnike brzog čitanja"

26.04.2016. 09:39 / Izvor: Akta.ba
Najava seminara 'Tehnike brzog čitanja'

U sklopu ovog seminara polaznici će savladati sve osnovne tehnike vještine brzog čitanja i njihova brzina čitanja će se povećati i do 300%. 

Pročitali ste ovaj tekst i shvatili poruku? Odlično, jer to znači da ste na dobrom putu da uz malo znanja, truda i vježbe povećate brzinu čitanja. 

Nsiatn vrjcvoao da zpavrao mgou rzmaujeti ono Sto čtaim. Zaavljhuujći nobnicčoj mćoi Ijdksuog mgzoa, pcmra irta&siavnjimn nučainka sa Cmcbraidga, njie vžano kjoim su roedsjlidoem npiasnaa slvoa u rčjici, jdicno je btino da sc pvro i psljdeonje sovlo nlaazc na sovrn mjsteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžcotc Čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne Čtia savko slvoo pesonbo, već re jiči portmara kao cijeni u.

A uevjik ste msilili da je pavrpois vžaan!

Pročitali ste ovaj tekst i shvatili poruku? Odlično, jer to znači da ste na dobrom putu da uz malo znanja, truda i vježbe povećate brzinu čitanja.  Prosječna osoba čita od 200 do 400 riječi u minuti, ali je taj broj moguće povećati i do 1500-2000 riječi. Da bismo to postigli najvažnije je isključiti vokaliziranje riječi i čitati grupe riječi odjednom. Razumijevanje sadržaja pri tome ne opada, čak naprotiv, povećava se posvećenost i prisjećanje pročitanog sadržaja.  Želite li isprobati tehniku brzog čitanja, ali ne znate gdje o tome možete naučiti više? Mi imamo odgovor. 

O.D. „Mentor“ Sarajevo organizuje seminar "Tehnike brzog čitanja" koji će se održati od 06. do 08.05.2016. u Sarajevu.

U sklopu ovog seminara polaznici će savladati sve osnovne tehnike vještine brzog čitanja i njihova brzina čitanja će se povećati i do 300%. 

Seminar je namijenjen učenicima, studentima, osobama koje u sklopu poslovnih aktivnosti imaju obavezu čitati veliki broj dokumenata i svima ostalima koji ovu vještinu smatraju korisnom za sebe.  

TERMIN: 06.05. - 08.05.2016. (petak: 18.00-20.00h, subota i nedjelja: 10.00-15.00h) (detaljna agenda seminara će biti poslana nakon izvršenja uplate kojim se potvrđuje prisustvo) 

BROJ ČASOVA: 10 časova 

CIJENA: 150,00 KM (100,00 KM za studente i srednjoškolce) (plaćanje: bankovnim putem na osnovu predračuna koji se šalje nakon prijave) 

LOKACIJA: O.D. “Mentor” (Bare Šip, Branilaca Šipa 21e) (detaljne instrukcije oko dolaska do učionice će biti poslane nakon izvršenja uplate kojim se potvrđuje prisustvo) 

PREDAVAČ: Tarik Jažić 

ORGANIZATOR: O.D. “Mentor”, Sarajevo 

MAKSIMALAN BROJ UČESNIKA: 8 osoba 

PRIJAVE NA: info@mentor.ba ili putem linka:  http://goo.gl/forms/oSbil8fcrj 

PRIJAVE DO: 03.05.2016. godine 

SVIM UČESNICIMA OBEZBIJEĐEN CERTIFIKAT PO ZAVRŠETKU SEMINARA

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave