Mentor seminar: 'Pisanje projektnih prijedloga'

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Mentor seminar: "Pisanje projektnih prijedloga"

Seminar "Pisanje projektnih prijedloga" u organizaciji agencije "Mentor" iz Sarajeva bit će realizovan 23. i 24. juna 2018. godine u Tuzli.

11.06.2018. 13:29 / Izvor: Akta.ba

Seminar "Pisanje projektnih prijedloga" u organizaciji agencije "Mentor" iz Sarajeva bit će realizovan 23. i 24. juna 2018. godine u Tuzli. Cilj ovog seminara je osposobiti svakog učesnika za samostalno pisanje projektnih prijedloga po državnim i međunarodnim standardima te upoznati učesnike sa načinima apliciranja ka različitim fondovima u Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu.

Kroz grupni rad, učesnici će imati priliku razviti vlastitu ideju i napisati projektni prijedlog za istu, koji će na kraju seminara biti pregledan od strane predavača koji će dati dodatne sugestije i smjernice u njegovom daljem oblikovanju, kreiranju i apliciranju ka potencijalnim donatorima. 

Očekivana postignuća treninga:

  • upoznati polaznike treninga šta su to projekti i čemu služe,
  • objasniti polaznicima treninga kako se projekti mogu koristiti kao alat za rješavanje problema u lokalnoj zajednici, kompaniji, ali i na globalnom nivou,
  • upoznati polaznike treninga sa osnovnim elementima projektnog prijedloga i
  • osposobiti polaznike treninga da samostalno razviju svoj prijedlog projekta 

 
Seminar je namijenjen osobama koje su aktivne u nevladinom sektoru, osobama koje žele realizovati neku od svojih ideja putem projektnog prijedloga i onima koji žele da postanu atraktivni projekt menadžeri na tržištu rada. 
 
TERMIN: 23. i 24 juni 2018. (subota od 13 – 17h,  nedjelja 10 – 15h)

CIJENA: 89,00KM/osoba

(za učenike, studente i nezaposlene odobravamo popust u iznosu od 15%)

(plaćanje: bankovnim putem na osnovu predračuna koji se šalje nakon prijave)

PREDAVAČ: Tarik Jažić, magistar menadžmenta i vlasnik agencije "Mentor" PRIJAVE NA: http://mentor.ba/prijavi-se-na-kurs/  ili info@mentor.ba
 
 

SVIM UČESNICIMA OBEZBIJEĐEN CERTIFIKAT PO ZAVRŠETKU SEMINARA 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave