Naučite koristiti Excel od A do Z i postanite konkurentni na tržištu rada

15.10.2018. 10:26 / Izvor: Akta.ba
Naučite koristiti Excel od A do Z i postanite konkurentni na tržištu rada

Da li ste znali da su, u pojedinim kompanijama, plate osoba koje su vješte u MS Excel-u veće za čak 40% u odnosu na zaradu kolega koje rade isti posao.

Da li ste znali da su, u pojedinim kompanijama, plate osoba koje su vješte u MS Excel-u veće za čak 40% u odnosu na zaradu kolega koje rade isti posao, ali o Excel-u ne znaju ništa? Većina firmi odlično poznavanje rada u Excel programu postavlja kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje.

Zbog toga agencija „Mentor“ preporučuje neiscrpno koristan kurs "Excel od A do Z" koji će se održati od 22.10. do 05.11.2018. godine u Mentorovoj učionici u Sarajevu (Branilaca Šipa 21e). “Excel od A do Z” je intenzivni dvosedmični program koji se sastoji iz tri ključne oblasti:

a) Napredne funkcije i formule + zaštita i saradnja između fajlova

b) Excel za menadžere - napredni čartovi

c) Analiza podataka i statistika

Kurs je namijenjen osobama koje su zaposlene, ali žele napredovati u svom poslu, kao i nezaposlenim osobama radi sticanja prednosti na konkursima za zapošljavanje. Kurs mogu pratiti sve osobe koje posjeduju elementarno znanje rada u MS Excel-u. Termini održavanja kursa su ponedjeljak, utorak i četvrtak od 18:00h.

Predavač je Almir Budalica, certificirani MS Excel trener za Bosnu i Hercegovinu. Učesnici su dužni sa sobom ponijeti lične laptop uređaje na kojima je instaliran MS Excel program. Grupa se sastoji od maksimalno osam učesnika, a svim učesnicima je obezbijeđen i certifikat po završetku kursa. Cijena učešća je 150,00KM po osobi.


PRIJAVE NA: info@mentor.ba ili OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave