Mentor.ba - prva bh. platforma sa ciljem povezivanja predavača i kompanija

30.05.2018. 08:12 / Izvor: Akta.ba
Mentor.ba - prva bh. platforma sa ciljem povezivanja predavača i kompanija

Kompanije kojima je potrebna usluga edukacije uposlenika, vrlo jednostavno će moć i pronaći odgovarajućeg predavača. 

S.O.R  "Mentor“ agencija za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje, registrovana 07.04.2015 godine u Sarajevu, sa sjedištem na adresi Branilaca Šipa  21 e. nakon kratke pauze, redizajnirala je svoju stranicu.

Stranica www.mentor.ba predstavlja prvu bosanskohercegovačku platformu sa ciljem umrežavanja predavača sa kompanijama na tržištu i koja obuhvata sve usluge mentora na jednom mjestu. 

Ova platforma omogućava predavačima iz različitih oblasti da lakše i jednostavnije dođu do ciljnog tržišta.

Sa druge strane kompanije kojima je potrebna usluga edukacije uposlenika, vrlo jednostavno će moć i pronaći odgovarajućeg predavača. 

"Naša vizija je biti vodeća agencija za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje u Bosni i Hercegovini, koja će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja. Pozivamo sve zainteresovane visokoobrazovane predavače sa višegodišnjim životnim i radnim iskustvom, ali i one koji tek počinju graditi svoju karijeru da se priključe mentor.ba bazi samostalnih predavača", kažu iz agencije.

Prijava u bazu predavača se može izvršiti putem mentor.ba ili putem e-maila info@mentor.ba. Prijava  je potpuno besplatna.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti