Jednostavno elektronsko potpisivanje mSign

01.10.2021 08:22:02
Jednostavno elektronsko potpisivanje mSign

Alat za elektronsko potpisivanje mSign tehnološki je i sigurnosno dokazano rješenje za sve koji namjeravaju u potpunosti eliminisati papir

Certificirani elektornski potpis koji je zakonski usklađen i ekvivalentan ručnom potpisu.

Alat za elektronsko potpisivanje mSign tehnološki je i sigurnosno dokazano rješenje za sve koji namjeravaju u potpunosti eliminisati papir iz svog poslovanja.

Korištenjem mSign uštedjet ćete na operativnim troškovima, istovremeno osiguravajući zakonski zahtijevanu sigurnost, sprečavajući naknadno uskraćivanje autentičnosti i sprječavajući neovlašteno ometanje već ovjerenog dokumenta. Pojednostavite potpisivanje dokumenata kupovinom ili iznajmljivanjem certificirane platforme za potpis mSign. Korištenje rješenja je jednostavno, a u slučaju iznajmljivanja postavka je moguća za samo jedan dan!

Cjenovnik mSign paketa

Odaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama.

* Uštedite mjesečnu najamninu prilikom godišnjeg najma paketa. Cijene usluga izvan zakupljenih količina paketa možete pronaći ovdje.

** Digitalni certifikat: Kvalifikovani digitalni certifikat je digitalni certifikat koji je izdao kvalifikovani ponuđač usluga koji pruža usluge u skladu sa zakonskim zahtjevima. Digitalni certifikat može se instalirati na lični računar ili je to kvalifikovani digitalni certifikat u oblaku.

*** Usluge slanja SMS-a naplaćuju se prema važećem cjenovniku. Mikrografija d.o.o. zadržava pravo promjene cijena ako se promijene uslovi koji se temelje na promjeni cijene. Usluga se pruža preko vanjskog dobavljača.

Pogledajte mSign u akciji

Glavne prednosti potpisne platforme mSign

  • Usklađenost sa nacionalnim i međunarodnim zakonodavstvom i globalnim standardima (eIDAS).
  • Jednostavna postavka.
  • Mogućnost slanja dokumenata trećim sistemima (Email, DropBox, mSef, mDocs, ...).
  • Dokument se takođe može poslati na potpis vanjskom potpisniku koji nije korisnik pretplatničkog mSign-a.
  • Pored upotrebe naprednih tehnologija (digitalni certifikat, vremenski žig), dodatnu sigurnost pruža dvostepena ili trostepena autentifikacija (pošta, SMS, korisnički PIN).
  • Revizijski trag svih dokumenata.
  • Snimanje potpisa na pločici s potpisom, potpisivanje digitalnim certifikatom, hvatanje rukom potpisanog potpisa, potpisivanje iz web preglednika.
  • Potpisivanje dokumenata digitalnim certifikatima koje koristite za pristup elektronskom bankarstvu, eDavkov, .…
  • Mogućnost višestrukog potpisa u lancu.
  • Integracija mSign sa vašom poslovnom aplikacijom (API).

Besplatni probni period do 30 dana

Da bi vam olakšali odluku prilikom najma mSign rješenja, Mikrografija d.o.o. nudi vam besplatni probni period do 30 dana.  

Isprobajte mSign rješenje bez obaveze.

PODIJELI:
TAGOVI: mSign Mikrografija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak