Elektronsko poslovanje - Vaš sljedeći korak!

Digitalni kutak

Elektronsko poslovanje - Vaš sljedeći korak!

Sistem upravljanja dokumentima mDocs ima podesiv dizajn koji omogućava jednostavno dodavanje ili oduzimanje funkcionalnosti ...

20.11.2018 07:57:07 / Izvor: Akta.ba

Uređeno poslovanja sinonim je i za uređenost poslovnih dokumenata. U eri digitalnih rješenja sve veći broj firmi uvodi savremena rješenja, koja su prilagođena bespapirnom poslovanju. Između ostalih rješenja tu je svakako i sistem upravljanja sa dokumentima, koje ne samo da uređuje rad povezan sa dokumentima, već i podiže produktivnost uposlenika, povećava učinkovitost radnih procesa i brine za sigurnost dokumenata. Rad sa dokumentima u elektronskom obliku jednostavno je brži, organizovaniji i troškovno povoljniji, a pored toga omogućava upravljanje dokumentacijom i preciznost u radu.

Sistem upravljanja dokumentima mDocs ima podesiv dizajn koji omogućava jednostavno dodavanje ili oduzimanje funkcionalnosti te može rasti zajedno sa kompanijom. Osim što služi kao sigurna digitalna datoteka za dokumente, upravlja i podržava sve procese kompanije koji uključuju dokumente, bilo da se radi o validaciji fakture, ugovornoj administraciji, evidenciji odustsva, razvojnoj dokumentaciji itd. Pojedini dokumenti dostupni su samo onim korisnicima koji dodjeljena odgovarajuća prava – i to samo jedan klik, s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Dodatna poboljšanja i brojne funkcionalnosti, čine mDocs jednim od najnaprednijih sistema za upravljanje dokumentima na tržištu, koji je u mogučnosti da preuzme bilo koji izazov.

Sva rješenja koje je razvila Mikrografija certificirana su od strane nadležnih arhiva i omogućavaju sveobuhvatno rukovanje dokumentima, pružajući brzu implementaciju i intuitivno korištenje kompanijama svih veličina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak