Rebrending

Fujitsu skeneri postaju RICOH skeneri!

27.03.2023 12:21:04
Fujitsu RICOH Mikrografija

Svi modeli Fujitsu skenera bit će rebrendirani novim brendom RICOH.

"Veliko nam je zadovoljstvo podijeliti sa vama vijest da je kompanija PFU EMEA Fujitsu prodala većinski paket dionica japanskoj kompaniji RICOH te da od mjeseca aprila 2023. godine započinje period tranzicije brenda Fujitsu u brend RICOH. Tako će u narednom periodu pa sve do kraja 2023. godine, sve serije Fujitsu skenera  - fi serija, SP serija te ScanSnap serija, biti postepeno zamijenjene brendom Ricoh."

Ricoh Grupa prisutna je u više od 200 zemalja širom svijeta. Kupcima nudi proizvode i rješenja za obradu, skeniranje i štampu dokumenata i slika, namijenjenih za digitalnu transformaciju poslovanja te optimizaciju poslovnih performansi, a krase je prije svega kvalitet na prvom mjestu, inovativnost I pouzdanost.

Šta se sve mijenja? Svi modeli Fujitsu skenera bit će rebrendirani novim brendom RICOH. To je zapravo jedina promjena, budući da će ostati isti nazivi modela skenera, te iste specifikacije i funkcionalnosti uređaja. Rebrending će započeti SP serijom te najprodavanijim modelom fi-8170, a bit će okončan fi serijom.

"Kao ovlaštenom distributeru Fujitsu skenera za Bosnu i Hercegovinu, veoma nam je bitno da budete blagovremeno upoznati sa nastupajućim promjenama kao i da budete sigurni da sa novim brendom dobivate višegodišnje iskustvo, tradiciju i prepoznatljivost svjetskih razmjera, dok kvalitet i asortiman skenera koji će i dalje biti u ponudi Mikrografije, suštinski ostaju nepromijenjeni." poruka je iz Mikrografije.

Više informacija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak