Mikrografija - Stručnjaci s pravim rješenjima za vas!

29.01.2022 08:48:16
Mikrografija stručnjaci sa pravim rješenjima

​Mikrografija je konsultantska i razvojno orijentisana kompanija. Nude vam optimalna rješenja za upravljanje bespapirnim poslovanjem.

Mikrografija je konsultantska i razvojno orijentisana kompanija. Nude vam optimalna rješenja za upravljanje bespapirnim poslovanjem, cjelovita rješenja i usluge usmjerene na informatizaciju poslovnih procesa, kao i rješenja za elektronsku pohranu i upravljanje dokumentima unutar procesa.

Zaposlenici Mikrografije su iskusni stručnjaci u području IT-a, upravljanja, digitalizacije, srešivanja i arhiviranja dokumenata, koji neprestano unapređu svoje vještine kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Takođe nastoje da realizuju učinkovitu i djelotvornu implementaciju projekata te postavedobre temelje digitalanom poslovanju. Pružaju usluge masovne digitalizacije i prikupljanje podataka iz različitih vrsta dokumenata.

"Ako Vam upravljanje dokumentima u poslovnom okruženju izaziva glavobolju, mi ćemo naći rješenje za vas!" poruka je iz Mikrografije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo