Zaljubljeni u papir? Nema problema! Mikrografija ima rješenje za vas!

12.07.2019 08:38:55
Zaljubljeni u papir? Nema problema! Mikrografija ima rješenje za vas!

Usluge fizičke arhive obavljaju u arhivskom skladišnom prostoru potpuno prilagođenom namjeni, koji je opremljen odgovarajućim sistemom nadzora

"Arhiviranje prepustite nama, a Vi se posvetite poslovanju." poručuju iz Mikrografije.

Neke firme i pojedinci unatoč ubrzanoj digitalizaciji poslovanja i dalje preferiraju papir. U ovom naravno nema ništa pogrešno. A količina dokumenata u savremenim firmama se povećava, a zakoni im nalažu duge rokove sigurnog arhiviranja. Mikrografija Vam, naravno, može pomoći i kod fizičkog arhiviranja dokumentarne građe.

Usluge fizičke arhive obavljaju u arhivskom skladišnom prostoru potpuno prilagođenom namjeni, koji je opremljen odgovarajućim sistemom nadzora i zaštite. Zaposleni sa položenim stručnim ispitom za postupanje sa dokumentarnom građom te više od 10 godina iskustva, garancija su da će vaša dokumentacija kod Mikrografije biti dugoročno pohranjena na siguran, zakonski usklađen način te dostupna samo ovlaštenim korisnicima.

Ukoliko i vašoj firmi usklađivanje zakonskih zahtjeva i propisa sa ciljem arhiviranja i postupanja sa gradivom predstavlja prostorski izazov, mogu Vam pomoći. Svjesni su da mnoge organizacije naprosto ne posjeduju odgovarajuće prostore niti znanje i izvore za osiguranje sigurnog arhiviranja poslovnih dokumenata. Povjerite iste u sigurne (i osigurane) prostore, do kojih imate pristup kada vam je potrebna vaša dokumentacija.

Vašu građu čuvaju isto kao i vlastitu, tako da nude:

Čuvanje građe u zaštićenim prostorijama mikrografije

Uređenje vlastitog arhiva

Također Vam Mikrografija nudi certificirano uništavanje dokumentacije isteklih rokova čuvanja.

Želim ponudu za fizičku arhivu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak