ABBYY rješenja za prepoznavanje i obradu slova

Digitalni kutak

ABBYY rješenja za prepoznavanje i obradu slova

Firma ABBYY jedna je od vodećih programera tehnologija za prepoznavanje i digitalizaciju dokumenata i podataka u njima.

23.09.2019 08:42:23 / Izvor: Akta.ba

Za Mikrografiju je bitna saradnja sa najboljima, jer žele ponuditi svojim klijentima usluge i rješenja najviših kvaliteta a upravo su rješenja za prepoznavanje i obradu slova proizvodi njihove partnerske kompanije ABBYY.

Firma ABBYY jedna je od vodećih programera tehnologija za prepoznavanje i digitalizaciju dokumenata i podataka u njima. ABBYY je ujedno i najnapredniji ponuđač rješenja za prepoznavanje i obradu slova u najrazličitijim svjetskim jezicima. Naime, njegove lingvističke tehnologije u nekoliko sekundi pregledaju i obrade štampane i pisane dokumente i iste digitalizira.

Proizvodi ABBYY firmama pomažu savladati kontinuiran rast količine informacija, naime, uposlenicima pružaju alat sa kojim brzo i jednostavno pročitaju podatke iz papirnog oblika, fotografije ili druge vrste dokumenata, a potom još pružaju automatski obuhvat dokumenata i obradu i arhiviranja podataka u njima. Ponuda proizvoda ABBYY sadrži:

ABBYY FineReader

FineReader pretvara skenirane dokumente, digitalne slike i slike PDF u korisne formate, kao što su Microsoft Word, Excel ili pretraživanje u ​​PDF, omogućujući vam citirati sadržaj rada ili korištenje svih sadržaja za daljnje korištenje.

ABBYY Recognition Server

ABBYY Recognition Server automatski pretvara papir, slike i elektronska dokumenata i sprema ih kao arhivske datoteke, kao što su PDF ili PDF / A. Velika pomoć za organizacije svih veličina kako bi optimizirali poslovne procese.

ABBYY FlexiCapture in FlexiCapture for Invoices

ABBYY FlexiCapture je moćan alat za snimanje i obradu dokumenata. On je dizajniran za pretvaranje sadašnje dokumentacije u bilo koje strukturirane i složene podatke za poslovanje. Njegova nagrađivana tehnologija, automatsko razvrstavanje dokumenata, i još mnogo toga pomaže kompanijama i organizacijama u racionalizaciji poslovnih procesa, povećanja učinkovitosti i smanjenja troškova.

ABBYY FlexiCapture za račune je rješenje za upravljanje računima. To omogućuje organizacijama da povećaju produktivnost i smanjuju troškove obrade na određeni račun. Rješenje donosi sve osnove za postavljanje brzog, učinkovitog i transparentnog postupka za obradu faktura.

ABBYY PDF Transformer

PDF Transformer + nudi sve što vam je potrebno za vaš svakodnevni rad s PDF datotekama. Bez obzira da li želite izmijeniti ili dodati komentar sa lozinkom imate zaštićen dokument, PDF možete podijeliti sa kolegama, stvoriti, ili jednostavno čitati PDF, PDF Transformer + ti sve to radi sa lakoćom. Ovaj svestrani PDF softver se odvoji od intuitivnog interfejsa i alata za rad sa ABBYY optičkim prepoznavanjem (OCR) tehnologija, koja osigurava da nema problema u radu sa bilo kojim tipom PDF datoteka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak