Mikrografija: Rješenja za potpisivanje dokumenata pomoću potpisnih tablica

Digitalni kutak

Mikrografija: Rješenja za potpisivanje dokumenata pomoću potpisnih tablica

Potpisne tablice, naime omogućavaju elektronski obuhvat potpisa bez korištenja digitalne potvrde ili dodatne programske ili hardverske opreme.

05.06.2020 08:56:36 / Izvor: Akta.ba

Poslovni dokumenti često zahtjevaju i potpis odgovornog lica. Kako potpisivanje dokumenata ne bi postalo usko grlo bespapirnog poslovanja, preporučujemo elektronsko potpisivanje dokumenata. Sa potpisnim tablicama možete uvesti bespapirno poslovanje u vašoj organizaciji već na samom početku životnog vijeka dokumenata. Ujedno su veoma praktična rješenja na radnim mjestima, gdje je potpis uposlenika ili stranke dio poslovnog procesa, obzirom na činjenicu da potpisna tablica u velikoj mjeri pojednostavi potvrdu dokumenata.

Potpisne tablice, naime omogućavaju elektronski obuhvat potpisa bez korištenja digitalne potvrde ili dodatne programske ili hardverske opreme. Sam potpis se za korisnika ne mijenja, korisničko iskustvo je slično – razlika je samo u tome, da se potpis obuhvati preko tablice i doda na elektronski dokument.

U saradnji sa firmom StepOver Mikrografija nudi rješenja za potpisivanje elektronskih dokumenata pomoću potpisnih tablica NaturaSign Pad Colour – navedeni su jedni od najtanjih i zbog toga i najelegantnijim potpisnim tablicama na tržištu.

Glavne karakteristike potpisne tablice NaturaSign Pad Colour:

  • Veliki ekran u boji omogućava dovoljno prostora za uznos dužeg teksta (npr. Potpisa) i/ili dodatnih poruka
  • Okretanje potpisnog tableta nije potrebno, omogućeno je okretanje potpisnog polja ili prikazane slike.
  • Potpisivanje je omogućeno direktno na elektronski dokument
  • Ekran ima rezoluciju 840 x 640 piksela

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak