mPrivacy - Potpuna sigurnost za zaštitu podataka

Digitalni kutak

mPrivacy - Potpuna sigurnost za zaštitu podataka

Pridavanje značaja zaštiti podataka ozbiljan je zadatak svake kompanije. U suprotnom kompanije mogu biti izložene riziku od štete

17.01.2019 07:58:16 / Izvor: Akta.ba

mPrivacy pojednostavljuje provedbu mjera zaštite podataka i pomaže vam u rješavanju problema GDPR.

Pridavanje značaja zaštiti podataka ozbiljan je zadatak svake kompanije. U suprotnom kompanije mogu biti izložene riziku od štete, što može biti uzrokovano krađom nezaštićenih podataka. Međutim, zaštita podataka u cijeloj kompaniji, je zadatak koji se vrlo brzo može pretvoriti u smetnje svakog DPO odgovorne osobe za zaštitu podataka u organizaciji.

mPrivacy je usredotočena na upravljanje osobnim podacima, te je dokumentirala i vrednovala sve procese obrade osobnih podataka. Popis svih procesa obrade u mPrivacy rješenju ne samo da pomaže u ispunjavanju zakonskih zahtjeva, već pruža i sveobuhvatan pregled. Softversko rješenje uključuje hiljade pitanja koja proizlaze iz zahtjeva GDPR-a.

mDocs i elektronska pohrana mSef, dodatno ubrzavaju i pojednostavljuju rad sa dokumentima, koje možete lako pronaći u dokumentnom sistemu ili elektronskoj arhivi.

Kako bi se izbjegao prekomjeran rad, mPrivacy nudi sistemsku uporabu unaprijed dizajniranih predložaka. Možete prilagoditi i ponovno upotrijebiti dokumente koje ste izradili. Vaš će rad biti toliko učinkovitiji i dobit ćete vremena za povećanje kvalitete vaše organizacije.

Sistemsko korisničko sučelje pojednostavljuje upotrebu. Osim toga, pokazatelji napretka u stvaranju novih skupova podataka povećavaju korisničko iskustvo. Uvijek vidite gdje se nalazite i proučite status svakog pojedinačnog procesa pregleda. Svjetla, poput semafora, omogućavaju vam da znate koja su područja potrebna za optimizaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak