Završne pripreme poslovno-stručne konferencije PIT Krajina 2019

16.06.2019. 17:49 / Izvor: Akta.ba
Završne pripreme poslovno-stručne konferencije PIT Krajina 2019

Konferencija u Cazinu je četvrta po redu, a očekivani broj gostiju i učesnika je 200.

U toku su završne pripreme za poslovno-stručnu konferenciju "PIT Krajina 2019" koja će  biti održana u Cazinu. 20. i 21.juna. Mogućnost prijave je još otvorena, a učesnici će imati priliku dobiti sjajnu kombinaciju stručnih izlaganja, ideja za rješavanje poslovnih problema, mogućnosti za poslovne susrete i umrežavanje, te obilazak nove poslovne zone Ratkovac i fabrici u fazi izgrdnje i posjetu jednoj renomiranoj fabrici u cazinskoj regiji. 

Konferencija u Cazinu je četvrta po redu, a očekivani broj gostiju i učesnika je 200. Konferencija ima za cilj postati centralnim mjestom za okupljanje i umrežavanje proizvodnih firmi u Bosni i Hercegovini, uz pokrivene segmente proizvodnje, tehnoloških rješenja i inovacija u proizvodnji, SCM-a ali i upravljanja generalno uključujući HR menadžment i rad sa uposlenima. U uvodnom dijelu, stručnjaci iz regije će govoriti o aktuelnim temama operacionog menadžmenta koje su osnova za konkurentsku prednost, poput tema: unapređenja procesa kao metode konkurentnosti, očuvanja funkcije inovativnosti organizacije, kreiranja imidža i vrijednosti poželjnog poslodavca, automatizacije i robotike u proizvodnim procesima, industrije 4.0, IT i ERP sistema za podršku poslovanju.

"Konferencija dolazi u terminu pred godišnje odmore, u vrijeme kada se već skiciraju planovi za jesen i kraj godine, i kada su misli vlasnika i direktora na novim rješenjima i promjenama. Sadržaj je prilagođen takvom konceptu, i vjerujem da će učesnici ponijeti kvalitetna i inspirativna iskustva", kaže organizatorica konferencije i izvršna direktorica kompanije Targer Engineering & Consulting Esma Manić

Poznat je program konferencije, a link za online prijave dostupan je na ovoj stranici. 

Očekujemo vas da dijelimo znanja, iskustva i pozitivna nadahnuća u cilju razvoja bh. privrede, poručuju organizatori.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti